CONTEST DAH TAMAT LER.....

salam, daku nak ucapkan berbanyak terima kasih sbb uols sudi join contest yang daku anjurkan.tamat sudah hari ini contest manjakusayang.pemenang akan daku umumkan selewat2nya hujung minggu depan sbb bukan senang kan nak jadi juri ni.tp kalo daku free, daku akan mengupdate nama2 pemenang tu secepat mungkin ler....so, harap uols blh ler bersabo k....pikcas hadiah daku rasa tak nak tepek ler.bio pemenang yg akan publish hadiah tu nnti.rahsia k, hahaha.... (macam tak best jer hadiahnya erk) bukan apa sajer nak wat suprise ler kat pemenang.apa pun tengkiu banyak2 kat uols.....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

berleter ler apa sajer yer...

INI LAH MANJAKUSAYANG....

INI LAH MANJAKUSAYANG....

Blog daku terjah....