HARAP MAAF......

Selamat malam.....malam ni daku nak membebel pasal daku betul2 nak mintak maaf kat inasepi & juniza.sebab kutuk diorg....kesian kat diorg.sob, sob......korang mesti sporting kan???korang mesti maafkan daku kan.wink, wink......haa!!!!korang mesti tahu kan citer diorg!!!!penuh dgn kontroversi.....daku ada wat enrty mengenai beliau adalah org yang sama tuan dgn adanya 2 blog.daku dapat tahu daripada sini.so, blog ni pon dah buat pembetulan sebab inasepi dah bagi email kat dia.inasepi buat penjelasan....inasepi pon dah bagi email kat daku.zaikulim pon ada wat penjelasan.(daku memang kenal dgn zaikulim dari dunia fp lagik....)jadi semuanya dah ternyata yg diorg adalah org berlainan.apapon daku nak mintak maaf banyak2 sekali lagi kat inasepi & juniza.daku harap entry ini dapat membersihkan nama kedua-dua belah pihak.setelah penjelasan didedahkan, hari ni baru lah daku ada mood nak umumkan nama pemenang contest.....tetapi, insyaallah akan daku publish esok mlm k.harap peserta2 dapat bersabar......wink, wink....

p/s:jangan kita saling menuding jari tanpa sebab yg benar!!!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

berleter ler apa sajer yer...

INI LAH MANJAKUSAYANG....

INI LAH MANJAKUSAYANG....

Blog daku terjah....