"mamaeja & JJC 1st Giveaway : Cutest Baby With Hat Contest"

penganjur : mamaeja

sponsor : jarumjahit

JOM JOIN
"mamaeja & JJC 1st Giveaway : Cutest Baby With Hat Contest"
nak tahu syarat2nya klik sini
sempena birthday mamaeja pada 21 May nie dan juga launching kedai mamaeja
 mamaeja dengan rasa seronok teringin la nak menganjurkan
contest sekali dgn my 1st giveaway...
daku suka terjah blog mamaeja sbb background blog
bertemakan pink(memang lembut mata memandang)
banyak info serta cerita2 terkini tentang puterinya yg comel.
cuma mamaeja kena tambah widget live traffic feed
& top 10 members.lagi meriah blog mamaeja nnti tau. 
daku suka juga terjah kedai mamaeja sebab
suka tgk dress untuk si comel hasil kreatif dari
tangan mamaeja sendiri.tak der jual kat tempat lain dress
macam tu.tak caya g ler terjah kedai ni.

gambar yg dipertaruhkan
.
.
.
.
.
.


Nama anak:Nur Aleefa bt Azhar
Tarikh lahir:1 mei 2009
Nama ibu:Sarifah Azani bt A.Aziz

description gambar:Aleefa dah genap setahun.dah pandai bertatih.tak lama lagi pandai berjalan pula.gambar ni disnap ketika berada dikampung.mama soh Aleefa dok dalam stroller sbb nak bagi dia dok diam.Aleefa nak pakai topi sbb nak ajak mama jalan2....
**pssssttt:boleh ker gambar topi ni mamaeja?

HADIAHNYA MENARIK WEH....
APALAGI, JOM RERAMAI KITA JOIN CONTEST NI!!
TARIKH TUTUP:17 JUN 2010

3 ulasan:

  1. salam.. mintak betulkan link2 tu ye dearie :)

    BalasPadam
  2. kedua2 contest banner n logo JJC kat posting tu mintak link ke both of my blogs ye :)

    BalasPadam

berleter ler apa sajer yer...

INI LAH MANJAKUSAYANG....

INI LAH MANJAKUSAYANG....

Blog daku terjah....