PEMENANG DAH ADA TETAPI.....

salam geng....Hari ni daku berblogwalking,terjumpaler sesuatu kebenaran yg agak daku geram sesangat.semalam kes tipu duit.hari ni lain plak citernya.TAPI KATEGORI KES TIPU GAK LER....biasalah sebelum membebel kat blog daku ni mestilah jengah jap geng blogger yg lain dah update blog diorg dgn n3 yg menarik.peh tu wat contest ler jap....korang nak tahu pasal apa aku geram????sob...sob....benonya daku dah ada nama pemenang contest manjakusayang tp belom nak publish lagi then nasib baikler daku tak publish.kalo tak sian kat peserta lain yg betul2 nak join contest daku tue.so, maleh leh nak citer panjang....korang klik kat sini.terkejut gak bila daku terbaca kisah nie.naper ler engko tamak sangat nak hadiah???teruk betul ler perangai!!!engko dah beso tau.dah boleh pk sendirik.skang saper yg malu!!!engko ingat kitorang ni tak tahu ker benda2 cenggitu.ni internet wei.....org cilok gambo pon tahu tau!!!lu pk ler sindrik.kitorang ni wat contest cuma nak tambahkan kenalan jer.nak campor org ler...nak tahu kisah2 dunia ni!!!tapi sanggup buat 2 blog tuan yg sama......

betul ke juniza & inasepi tu org yg sama????daku dah terjah blog diorg nampak macam betol macam tak....sebab blognya daku tgk mmg tuk contest ajer...macam tak meriah ajer blognya.yg blog satu lagi ni macam meriah skit.pandai betul dia mengelirukan org erkkk!!!!ye lah....tuan yg sama ada 2 rumah.ermmmm....

so pada korang yg tahu kisah ni tolong ler beritahu kat daku.confirmkan bahawa memang betul ke inasepi & juniza tu org yg sama.tak pon tuan empunya blog tu tampil minta maaf.jgn malu2.kitorang tak makan org tau.....kitorang tak suka ler perangai mcam ni.entah2 dah ramai penaja contest engko tipu!!!!tak baik tau tuhan tak suka org macam ni!!!!

kalo betul ler....daku mmg blacklist blog dier!!!engko mmg tak layak dapat hadiah!!!!ramai lagi layak tuk menang!!!sedor ler wei!!!nasib daku jumpo kebenaran ni kalo tak dgn haku2 skali kena tipu ngan engko!!!!

p/s:tak baik nak fitnah org cuma daku nak kan kebenaran!!!apapon yg lebih mengetahui adalah ALLAH shj....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

berleter ler apa sajer yer...

INI LAH MANJAKUSAYANG....

INI LAH MANJAKUSAYANG....

Blog daku terjah....