PEMENANGNYA.....

Selamat malam uols.mesti uols dah tak sabo nak tahu saper yg menang dlm contest manjakusayang nih erk...takkan nak tahu pemenang ajer...jawapannya nak tahu tak???wokeh.....sob, sob....sebelum tu daku nak mintak tolong sgt2 kat uols nie....sudi2 kan ler uols vote efa tuk menang dlm contest ni yer.tengkiu coz uols sudi vote.daku sayang uols.tuhan shj yg dpt membalas jasa baik uols tu, amin.....wokeh, jawapannya ialah 20 giveaway.daku kan tanya giveaway jer.jadi tak termasuk ler contest ker cabutan bertuah ker dan sebagainya erkkk....harap uols paham k!!!so seperti yg daku janjikan 3 org peserta yg terawal dgn jawapan yg tepat shj yg dinamakan pemenang erk.....kalo nak buat rujukan nama & jawapannya uols tengok ler kat n3 bawah ni yer....

PEMENANG IALAH::
=juniza
=inahasan
=Ayuayu101

....jadi itulah pemenangnya.tahniah kepada yg berjaya!!!!!yang tak bertuah tu jgn berkecil hati yer, lenkali daku wat giveaway plak k.uols blh join lagik.mana ler tahu rezeki uols kat situ plak.wink, wink....so 3 pemenang tu sila anto email kat manjakusyg@gmail.com sertakan nama penuh, alamat & no hp yer...senang daku nak pos hadiah uols tue.hadiah memang daku tak update kat sini sbb tak best arr kan.pemenang dah tahu hadiahnya.so, daku nak bagi hadiah misteri....surprise!!!!hadiahnya sama jer.tak der pilih kasih punya tau!!!nnti hadiah dah pos daku gtau ler kat uols k!!!!tengkiu banyak2 pada semua yg sudi join contest manjakusayang nie.daku sayang uols sangat!!!!selamat malam.babai....

1 ulasan:

  1. tahniah kepada pemenang :-)

    huhuhu..canelah leh tak perasan kat situ ek. saya kiralah seme banner tu..huhuuhuuhu...

    BalasPadam

berleter ler apa sajer yer...

INI LAH MANJAKUSAYANG....

INI LAH MANJAKUSAYANG....

Blog daku terjah....