~SI COMEL & KAKAK ECA~


selamat pagi uols, pepagi hari lagi daku dah berblog bcoz bb efa masih nyenyak zzzzzz.kat sini hujan so syok ler dia tidoq.sian kakak eca mlm tadi tidoq tak nyenyak bcoz batuk2 jer...pagi ni pula dia ke tadika.nak juga dia ke tadika wlpon batuk2.sian gak tgk dia.macam mana ler tu keadaan dia kat tadika????bb efa pula mlm tadi kurang plak dia terjaga.ermmm, kalo tak jap2 jer cari bucuk dia.meraba-raba....

pikcas kat atas tue daku snap masa bb efa tgh dok tatih kat katil kakak eca.asik nak mama ajer sampai mama nak solat pon nangis tersedu sedan.so ni masa pas daku solat ler...kakak eca tolong jaga bb efa kat blakang dia bcoz takut bb efa tergolek terhumban  kebelakang pula!!!!skang kakak eca dah boleh harap ler kalo mtk tolong jagakan adik2.tak der ler daku kelam kabut meraung spt slalunya.....

p/s:jom reramai vote efa tuk menang my birthday contest kat blog ni yer...blog ni mmg lmbat loading tp uols kena ler bersabar kalo sayang efa k...tengkiu!!!

2 ulasan:

  1. salam pagi rabu

    contest eik..okety ayu vote....

    BalasPadam
  2. tq kak ayu sudi vote efa yerk...

    BalasPadam

berleter ler apa sajer yer...

INI LAH MANJAKUSAYANG....

INI LAH MANJAKUSAYANG....

Blog daku terjah....