TOLONGLAH VOTE EFA!!!TENGKIU....

Selamat tengahari uols.daku lom masak laie ni.nak membebel dulu tuk promote contest yg Efa masuk ni.CONTEST MY BIRTHDAY kat n3 bawah ni erk...join kat blog dalia2cute.sempena birthday efa bulan mei ni daku pon join sekaki contest ni tp tak ramai yg join.adalah 5 org peserta jer.....so kalo uols sayang kat efa uols vote lah tuk dia k.uols g kat link n3 yg ni erkkk...pas tu uols tinggalkan jejak kat komen n3 tu.uols tulis ler saya vote efa yer...jgn vote kat shoutmix blog dalia2cute tu tau.itu tak diambil kira....harap uols dapat vote tuk efa.kalo efa bertuah dpt ler efa hadiah tuk birthdaynya kan....baju pon ok lah!!!wink, wink....

daku ucapkan tengkiu banyak2 kat uols yg sudi vote efa....sayang uols semua!!!!PEMILIHAN PEMENANG ADALAH BERDASARKAN MARKAH DARIPADA JURI PROFESIONAL(30%) DAN JURI AWAM(70%)JURI AWAM BOLEH MULA MENGUNDI DARI HARI INI SEHINGGA 31/5/2010..(jam 12.00 malam)....lenkali daku vote tuk contest uols.tu pon kalo uols beritahu daku ler yer....

p/s:hanya tuhan shj yg dpt membalas budi baik uols, amin...

4 ulasan:

  1. shaza....
    kiter nak vote tapi naper blog tu lambat tol kuar....takpelaaa...nnt iza try lagi k...gud luck tauuu

    BalasPadam
  2. tq vote tuk efa....
    aah mmg lmbat sgt loading blog tue.harap dpt bersabar yer kalo nak vote...

    BalasPadam
  3. ayu dah vote...
    leh banyak kali ker?

    BalasPadam
  4. vote sekali jer kak ayu...

    BalasPadam

berleter ler apa sajer yer...

INI LAH MANJAKUSAYANG....

INI LAH MANJAKUSAYANG....

Blog daku terjah....