yabedabeduuuu.....

hari ni daku nak citer pasal hadiah dah sampai coz daku menang giveaway kat atas nie.hadiah ni daku dpt masa minggu lepas(tak ingat plak tarikhnya)cuma lambat nak publish coz busy skit dgn anak2 kat umah tue.tengkiu sangat2 kpd NURUL.daku doakan semoga biznes anda berjaya, amin.murah rezeki daku kali ni.kalo korang nak tahu ni 1st hadiah yg daku dpt selama join giveaway.sebelum ni mmg tak pernah menang pon, hikhikhik.....daku suka banget hadiah tue.yang paling happy sangat anak2 ku ler sbb daku dapat hadiah kat bawah ni....berebut2 diorg nak.tapi bila dah on vcd tue terus diam jer tonton citer tue....

postage pos ekspres


tu dier....NODDY VCD


tu dier citernya....

ok jumpa lagi di entry akan datang....babai!!!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

berleter ler apa sajer yer...

INI LAH MANJAKUSAYANG....

INI LAH MANJAKUSAYANG....

Blog daku terjah....