::ANAK2 ASUHKU::

AKIF DANIEL(7bln)

AKMAL DANISH(2thn 5bln)


ni dier anak2 asuhku.mama bdk2 ni nurse kat hospital Tuanku Jaafar, Seremban.daku jaga diorg ni pas akif hbs hari ler.sebelum ni daku penah jaga danish masa bb.peh tu daku pregnantkan efa terus daku tak larat nak jaga diorg ni.jadi org len ler jaga kan....peh tu org tu tak nak dah jaga bdk2 ni pas akif hbs hari.tu yg mama diorg mtk daku jaga semula bdk2 ni.tp skang daku rasa macam letih sangat ler sbb jaga anak2 ku jer dah 3org peh tu dgn bdk 2 ni lagik.tp kesian kat diorg bila tgk kene tinggal kat rmh org.mujur ler mama diorg ni keje shift.bila mama diorg ni keje mlm & hari ahad memang diorg tak dtg ler umah daku coz hr ahad tu papa diorg yg jaga.daku ada ler jg time rehat kan....danish ni memang lasak maklumlah boy kan.slalu gaduh menan ngan eya.errmm....eya pon dah jadi cam bdk boy plak.maen gasak2 ultraman bagai ler.akif dah nak merangkak plok.tp skang akif asik meragam jer.tido skjp2.asik nak dukung bagai.kalo tak merengek.....errrmm, smpai daku pon tak ler nak wat keje.mujur efa baik jer perangai.so, mama sayang sangat kat kowang berdua.harap kowang jadi manusia yg baik bila besar nnti yer sayang.....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

berleter ler apa sajer yer...

INI LAH MANJAKUSAYANG....

INI LAH MANJAKUSAYANG....

Blog daku terjah....