::MENANG MY BIRTHDAY CONTEST::

assalammualaikum....
lamanya daku menyepi kan...daku amat busy dgn kerja2 dirumah.anak2 pula diserang demam, batuk & selsema berulang2.apapon daku tak pernah lupa pada blog daku yang tomei ni.hadiah ni lama dah daku terima tapi tak sempat nak update kat blog ni.so baru skang ni dpt publishkan.hadiah ni drpd http://dalia2cute.blogspot.com/ daku menang baju ni coz bb efa menang vote terbanyak kat  MY BIRTHDAY CONTEST  .Besar baju ni.bb efa pakai pon dah macam gaun dah...apa pon tq banyak2 pada tuan contest yer....foot detox pula daku menang kat contest MONDAY BLUES.dari tuan contest yg sama.daku dapat teka dgn tepat berat bb akief.daku dah cuba pakai foot detox ni.memang bagus.kepada tuan contest terima kasih banyak2 sekali lagik.

1 ulasan:

  1. tahniah..baju mmg bosar..takpe shaza janji dapat hadiah

    BalasPadam

berleter ler apa sajer yer...

INI LAH MANJAKUSAYANG....

INI LAH MANJAKUSAYANG....

Blog daku terjah....