JOM, BLK KG!!!!

Salam ceria uols, kemain suka anak2 ku bila ckp nak blk kg.lagik2 si kakak eca tu.rindu kat atok dia ckp.diorg ni kalo kat kg bebas skit.leh kuo main kat luo.rasa ler udara nyaman.tak mcm kat sini.asik dok teperap kat rumah jer...memandangkan kami dah 3 bln tak blk kg jadik daku & anak2 nak stay kat kg lama ler skit.cuma seminggu jer....sejak raya aidilfitri tu kami tak blk kg.raya aidiladha tu pon kami beraya di seremban shj.sbb papa kene keje.kali ni pon papa cuma antar kami shj.bukan senang papa nk dpt cuti skang ni.keje byk....tp papa tak kisah pon, asalkan anak2 sonok dpt bercuti wlpon hanya di kg shj.atok pon dah rindu kat budak2 ni lagik2 kat bb efa yg cilik tuh.kalo rindu kat diorg ni atok just tpn jer tuk hilangkan rasa rindu.dpt ler atok gelak2 riang wlpon kadang2 atok pon tak phm apa yg eya & efa ckp....mlm ni kami akan pulang ke kg papa di labis, segamat.esok pula kami akan stay di kg mama di kluang, johor.nasib mama ngan papa satu negeri jer....so kpd uols doakan semoga perjalanan kami dipermudahkan olehnya & selamat sampai ke destinasi yg dituju, amin.jumpa lagik di next n3 dgn citer blk kg kami nnti.bye...

4 ulasan:

  1. leklok balik tu.... pesan kat zahar, drive leklok.

    BalasPadam
  2. alala,..comelnya dia. excited nak balik kampung tu kan..hehe

    BalasPadam
  3. seronoknyer shaza sekeluarga balik kampung.Tak sabar nak dengar crita dari kampung lak nie : )

    BalasPadam
  4. bintangku-insyaallah...
    nia-memang xcited pon....
    miesha-tunggu next n3 k...

    BalasPadam

berleter ler apa sajer yer...

INI LAH MANJAKUSAYANG....

INI LAH MANJAKUSAYANG....

Blog daku terjah....