HAPPY BIRTHDAY TO ME YG KE.....

assalammualaikum,
apakhabar uols?daku alhamdulillah sihat walalfiat.alhamdulillah hari ni genap lah umur daku yg ke 29 thn.wah, dah semakin meningkat usia ku ni.anak pon dah 3....sekejap jer rasanya masa berlalu.tak lama lagi anak2 nak sekolah pula.ha, pic kat atas tu jgn tekejut pula sbb tu daku saje try buat kat FB http://www.in20years.com/ tu muka daku 20 thn akan datang, heheh.masa tu daku mencecah umo 50 an.uols  nak try g ler  jengah link tu k.sempena dgn birthday daku ni, sukacita ler daku nak wat contest.daku nak uols teka pukul berapa agaknya daku dilahirkan.hadiah adalah rahsia.so sesiapa nak join leh ler jadi follower blog daku ni.pas tu tinggalkan jejak dgn jawapannya sekali di entry ini yer.jawapan berdasarkan kepada yg hampir sekiranya tidak tepat k.daku bagi klu ni.daku lahir waktu pagi diantara kol 3-4am.contest akan ditutup pada bila2 masa shj.kepada uols, doakan semoga Allah panjangkan umurku & murahkan rezekiku.selamat bercontest.tq.... 

4 ulasan:

  1. Hepi Bestday yg ke-29 shaza. Semoga pjg umur & murah rezeki serta berbahagia selalu disamping org2 tersayang..

    BalasPadam
  2. happi buzzday to u!! semoga panjang umur, murah rezeki & sihat selalu!!

    BalasPadam
  3. hepi besday..semoga bebahagia dismping kluarga selamanya.....

    BalasPadam
  4. tqvm nza, mummy ayu & sha....

    BalasPadam

berleter ler apa sajer yer...

INI LAH MANJAKUSAYANG....

INI LAH MANJAKUSAYANG....

Blog daku terjah....