~GCC resort~

eca,eya & anak2 angah

Salam Kengkawan,
Kali ni daku nak citer pasal g mandi kat GCC.Mulanya plan nak g kenduri kahwin kawan papa kat Lukut....Kwn masa dia kat POLI dulu.Daku pon terus koll angah tanya dia ada kat mana.....angah kata dia ada kat PD, jd daku pon terus ajak papa turun PD.Pas tu papa plak cam malas nak g kenduri tu.kitorang pon layan jer anak2 pi mandi kolam kat Golf Country Club Resort Port Dickson.....mulanya pusing2 gak nak cari GCC ni.Maklum lah kat PD tu kan byk hotel & resort.Tu yg x perasan GCC ni.rupanya bersebelahan ngan hospital PD jer.mmg senang nak cari kan....
Tak lama lagi angah nak pindah PD.Jadi ada ler tempat daku nak bwk anak2 p jenjalan.kalo korang nk tahu ler....wlpon daku ni dok Seremban tp nk p PD tu mmg payah ler skit......anak2 asik ajak g mandi laut jer.tp daku mmg x sker ler nk g laut.nnti kulit jd hitam kan.so tu yg bwk meka mandi kolam pon jadilah.janji meka happy....
sewa bilik kat GCC ni baru RM150.(weekend,2hr1mlm)murahkan...biliknya ada 2.beso ler jugak...selesa pon selesa.bilik air pon beso.(lupa plak nk snap piccass bilik ler...)ada pelbagai kelengkapan spt iron,cerek karen,tv,ekon dll.nak mandi kolam ada kat bwh.nak mandi pakai baju biasa pon tak per...tak der saper marah playland pon ada.sarapan pagi free.... tu yg best dpt free

INI LAH MANJAKUSAYANG....

INI LAH MANJAKUSAYANG....

Blog daku terjah....