::CABUTAN BERTUAH MANJAKUSAYANG::

~STICKY MODE~
Sempena dengan birthday Aleeya yg ke 3rd pada 24 ogos ini, mama dgn baik hati nak menganjurkan cabutan bertuah.Cabutan bertuah ini akan dibuat oleh Aleeya.Hadiah utama adalah seperti dlm gambar diatas.Sekiranya ramai yg join hadiah akan ditambah.jom ler ramai2 kita join......

anda nak join???
untuk maklumat lanjut sila klik>>>>sini

::KOLEKSI BEAR::

Salam uols,
hari ni daku nak tepek pasal anak2ku posink ngan koleksi bear diorg.bear ni skang memang dah tak pandang dah....dulu masa anak 1st daku rajin beli bear.asal birthday anak jer mesti beli.g tesco ke parkson ke mesti beli bear tak kira beso @ kecik.skang ni eya asik selsema jer so daku kene ler simpan bear ni dlm storage & tak der beli lagik....uols mesti tahukan bear ni boleh buat asma kan.tu yg bahaya tuh....nnti diorg dah besar boleh ler daku keluarkan semua bear2 ni.pikcas ni daku amik sblm daku simpan bear2 ni ler.....ok bye!!!

::PD PERDANA::

salam uols,
sorilah yer coz ni pikcas sblm bln poser hari tu.daku & family asben masing2 bawak anak2 p bercuti kat PD PERDANA RESORT.1 mlm 2hr jer cuma rm150.dgn keadaan rumah yg selesa sgt.ada tv & kelengkapan memasak.bilik pon ada 3, toilet 2.kami pon buat mcm rumah sendirik ler.....

budak2 memang suka berendam dlm air.kalo blh mlm pon diorg nak main air lagik.baru jer sampai, masuk rumah terus tukar baju renang nak mandi kolam.bgn jer pagi terus nak g kolam jgk.hei, nasib rumah tak der kolam.tp kalo kat rmh ada kolam maybe meka tak sejakun ini ler kot....tengok lah sikecik tu pon meriah main air jgk.huhuhu.

IKAN KELI

salam uols,
apakabo?daku, alhamdulillah sihat.tinggal lagik beberapa hari sajeer tuk kita meraikan hari raya.anda bagaimana?sudah siapkah persiapan tuk hari raya?bagi daku, semuanya sudah siap.sebelom poser lagik daku dah buat persiapan.sebab daku tak nak bersesak2 tuk membuat persiapan apabila hari raya sudah dekat.

ok, kali ni daku nak tepek pikcas ikan keli belaan bapaku.besar tak ikan keli ni?memang besar sangat ikan ni.daku rasa sebesar pehaku kot @ lebih besar lagik.ada lah dlm 5thn abah dah bela ikan ni.ini ikan keli afrika tau.ada 3 ekor.abah bela kat dlm kolam buatannya kat depan umahnya.....

INI LAH MANJAKUSAYANG....

INI LAH MANJAKUSAYANG....

Blog daku terjah....