::CONTEST BUFDAY MAMA::


Assalammualaikum,
sempena dgn birthday daku ni, sukacita ler daku nak wat contest.daku nak uols teka pukul berapa agaknya daku dilahirkan????so sesiapa nak join leh ler jadi follower blog daku ni.pas tu tinggalkan jejak dgn jawapannya sekali di entry ini yer.jawapan berdasarkan kepada yg hampir sekiranya tidak tepat k.daku bagi klu ni.daku lahir waktu pagi diantara kol 3-4am.contest akan ditutup pada bila2 masa shj.kepada uols, doakan semoga Allah panjangkan umurku & murahkan rezekiku.selamat bercontest.tq.... 

EFFA YG BAIK....

masa ni effa 10 bln.merajuk nak kan patung ni.....relaks jer kalo majuk.

tp skang majuk mcm ni ha!!!kadang2 siap guling2 bagai lagik....
pas tu tak leh pujuk.kalo pujuk lagik kuat dia meragam hei....
baju yg sama masih leh pakai lagik.beratnya tak naik2....
skang 7.2kg jer (1thn 7bln). makan kuat tp badan still slim jer, hehe....

ni pulok kalo time dia marah org....ceh tunjuk berani le tu!!!!
slalu yg kena marah kakak eca & kakak eya ler...


mood skang : sat g nak g daftar sekolah eca.

HAPPY BIRTHDAY TO ME YG KE.....

assalammualaikum,
apakhabar uols?daku alhamdulillah sihat walalfiat.alhamdulillah hari ni genap lah umur daku yg ke 29 thn.wah, dah semakin meningkat usia ku ni.anak pon dah 3....sekejap jer rasanya masa berlalu.tak lama lagi anak2 nak sekolah pula.ha, pic kat atas tu jgn tekejut pula sbb tu daku saje try buat kat FB http://www.in20years.com/ tu muka daku 20 thn akan datang, heheh.masa tu daku mencecah umo 50 an.uols  nak try g ler  jengah link tu k.sempena dgn birthday daku ni, sukacita ler daku nak wat contest.daku nak uols teka pukul berapa agaknya daku dilahirkan.hadiah adalah rahsia.so sesiapa nak join leh ler jadi follower blog daku ni.pas tu tinggalkan jejak dgn jawapannya sekali di entry ini yer.jawapan berdasarkan kepada yg hampir sekiranya tidak tepat k.daku bagi klu ni.daku lahir waktu pagi diantara kol 3-4am.contest akan ditutup pada bila2 masa shj.kepada uols, doakan semoga Allah panjangkan umurku & murahkan rezekiku.selamat bercontest.tq.... 

::HAPPY ANNIVERSARY::

pic bersanding....

Pic selepas akad nikah....

happy anniversary to mama & papa yg ke 6.24 hb 12 ni adalah anniversary kami.hari yg paling dinanti2 dlm hidup kami setiap tahun.pada 24 disember 2004 kami telah diijabkabulkan bersamaan juga dgn tarikh ulang tahun ku yg ke 23.memang bertuah ler kan sbb ini adalah hadiah ulang tahunku yg amat bernilai sesangat.kini telah 6 thn kami hidup bersama.pelbgai cabaran & halangan yg telah kami tempuhi bersama.walau apa pon hanya berbincang,bersabar, berdoa & ber alah diantara satu sama lain sekiranya ada masalah yg timbul.itu yg membuatkan rumah tangga kami bahagia & alhamdulillah kami telah dikurniakan 3 cahaya mata yg sgt comel.

Nur aleesha bt Azhar (5 thn)

Nur aleeya bt Azhar (3 thn)

Nur aleefa bt Azhar (1 thn 7 bln)

3 beradik yang baik....mama papa sayang sangat kamu!!!!

semoga rumah tangga kami berbahagia & kekal sehingga ke akhir hayat, amin....

TIARA BEACH RESORT


seronok!!!!

Eca & eya bersama sepupu yg lain.

masa nak balik....

snap pic kat luo tiara.....

masa baru sampai dapat pulak posink ngan badut....

masa minggu lepas family asben ada ajak join diorg g TIARA BEACH RESORT, PD.apalagi, seronok ler bebudak ni nak p mandi manda.tp yg tak bestnya hujan jer sepanjang kitorang kat sana.nak buat cam mana, musim hujan kan skang ni.jd tak byk pic dpt snap ler....kitorang tak tido sana pon.cuma mertua & family abang asben jer stay sana 1 mlm.lagipon anak2 ku memang tak selesa tido kat tempat yg diorg tak biasa ni.so kitorang pon balik mlm tu jgk.lagipon tiara ni dah 2x kitorang pegi bwk anak2.jadi tak der le rasa ralat.uols pula, dimana tempat percutian yg menarik bersama anak2 semasa cuti sekolah ni?

LUCKY FOLLOWERS CONTEST

jom reramai kita JOIN
LUCKY FOLLOWERS CONTEST
nak join klik sini

id followers : SHAZA (120)

HAPPY BIRTHDAY NUR ALEESHA

alhamdulillah, hari ini adalah hari ulang thn aleesha yg ke 5.semoga aleesha panjang umur, murah rezeki & semakin membesar menjadi anak yg solehah, amin.

beberapa jam aleesha selepas dilahirkan....

aleesha dah 1thn....

aleesha 2thn....

aleesha 3thn....

aleesha 4thn...

HAPPY BIRTHDAY TO YOU.....

MAMALYNA'S CRABSTICK POPIA GIVEAWAY

MAMALYNA'S CRABSTICK POPIA GIVEAWAY
Jom friends, join simple giveaway.
sila klik sini kalo nak join.
Due date : 15 Disember 2010

ID FOLLOWER : SHAZA

INI LAH MANJAKUSAYANG....

INI LAH MANJAKUSAYANG....

Blog daku terjah....