LUNCH HARI NI....

syr grg campor + udang

kurma ayam

telo asin

askm uols, apakhbar?daku alhamdulillah sihat walafiat.semoga uols pon sht spt sediakala.so hari ni daku nak wat n3 makan2 pulak.daku ni bab masak tak der ler sesedap mana.tp kira leh ler masak memasak drp tak tahu langsung kan.asal sedap kat tekak & kenyang sudah ler.asben pulak cuti tu yg masak lain drp selalu.selalunya daku ni msk cincai2 jer.ngeeheh....so ni ler lunch kami sekeluarga tghr tadi.anak2 suka sgt mkn kurma ayam tu.kurma ayam tu pes time daku masak.tu pon beli rempah yg dah siap.tinggal masak jer.tak yah nak blender bhn2 dah.ngeeheh....jom kita mkn!!!

status : nak p bwk anak2 g play land ptg ni.mesti dorang happy!!!

4 ulasan:

  1. Sedap tu! Kalo ada sambal belacan lagi best nieh! (Aku mmg suke mkn pedas) :D

    BalasPadam
  2. lapo la pulak...blm b/fast lg nie.....

    BalasPadam
  3. sungguh menyelerakan..nasib baik baru makan...he....

    BalasPadam
  4. bintangku & nza:hehhehe terliur erk...

    BalasPadam

berleter ler apa sajer yer...

INI LAH MANJAKUSAYANG....

INI LAH MANJAKUSAYANG....

Blog daku terjah....