SAPER YG JAWAB BETOL???.....

askm, apakhbar uols?daku alhamdullillah sihat walafiat & masih boleh melakukan rutin harian seperti biasa.mesti uols lama dah menunggu jawapan yg betul drp daku untuk CONTEST BUFDAY MAMA .so skang ni lah jawapan yg betul disertakan dgn bukti sekali yer.so tak der tipu2 punya k.saper yg menang????so saper yg rasa jawapan dia hampir2 tu sila email daku at manjakusyg@gmail.com  tahniah kepada pemenang tahniah daku ucapkan.saper pemenang yer erk???so kalo uols nak tahu leh klik link ni.mesti tahu  punya.....sebab tak ramai yg join.kepada yg tak menang tu jgn putus asa k.terima kasih daku ucapkan sbb uols sudi luangkan masa join contest anjuran daku yg tak seberapa ni.kan daku slalu wat contest @ giveaway.so rajin2 lah jenguk blog daku ni yer.

status : nak layan fb pulak pas ni, ngeehee...

3 ulasan:

berleter ler apa sajer yer...

INI LAH MANJAKUSAYANG....

INI LAH MANJAKUSAYANG....

Blog daku terjah....