KLUANG RAIL COFFEE

askm uols.apakhabar?daku hope uols sihat.sejak beberapa hari ni daku ank beranak diserang demam & selsema.so ni citer dah lama.tp baru skang daku nk publish pic.masa ni kami sekeluarga blk kg kat kluang naik train pastu singgah ngeteh kat kluang rail coffee ni.memang best mkn kat sini.price pon puas hati.tak der ler mahal sgt.rasa mcm nk singgah lagi jer lenkali.....

oder roti kukus 2 tak cukup.....sbb tgh lapar sgt.eya & eca mkn 1.mama & papa mkn 2. 

isi dlm roti kukus.hanya taruh butter ngan kaya.mmg sedap.....kat umah pon blh wat tp malas!!!!

kopi panas yg kaw2 pastinya menambat hati.....

sblm balik sempat beli 1 pack kopi uncang ni regenya RM7.50 isi 20 pkt.

status : ermm, pas ni bila nk update blog.busy ler ngan bisnes........

6 ulasan:

  1. rasanya pernah kluar kt rancangan Majalah 3 kan....

    BalasPadam
  2. Nie yg aku maleh nak tgk nie. Terliur lak kat roti yg siap inti butter ngan kaya tu. Mesti roti tu garing di luar, lembut di dalam kan?

    BalasPadam
  3. nza : aah dah byk kali masuk tv kluang rail coffee ni kak....

    BalasPadam
  4. bintangku : aah, memang lembut dlmnya.cuba ler try kat umah kalo teerliur....

    BalasPadam
  5. salam...
    baru sempat nyinggah..
    sedapnyer shaza... teringin amat.. bilaler sampainyer...

    BalasPadam
  6. tempat nie memang glamour sangat...selalu keluar kat TV. teringin nyer nak makan dan minum kat sini...tapi bila la berpeluang yer. aroma kopi yang sungguh menyelerakan : )

    BalasPadam

berleter ler apa sajer yer...

INI LAH MANJAKUSAYANG....

INI LAH MANJAKUSAYANG....

Blog daku terjah....